Ontmoet uw advocaat in de ruime regio Antwerpen, Gent en Dendermonde

item

Elektra Kourouklis

Elektra Kourouklis is gespecialiseerd in het personen- en familierecht, het verkeersrecht, het strafrecht en in algemene burgerlijke zaken. Ze studeerde af in 2009 met onderscheiding in de rechten aan de Universiteit Antwerpen. Het advocatenkantoor is gevestigd in Wichelen, nabij Dendermonde en Aalst, maar haar expertise strekt zich uit over heel België.

Mr. Kourouklis onderscheidt zich door haar groot empathisch vermogen dat haar in staat stelt uw persoonlijk verhaal perfect te vertalen naar de rechtbank toe. Ze streeft telkens naar een maximaal resultaat en heeft een bijzondere doorzettingskracht, mét succes.

Redelijkheid en menselijkheid gaan voorop. Mr. Kourouklis zal enkel de zaken behandelen die rechtvaardig acht. In een familiaal geschil zal het belang van het kind voor haar altijd primeren. Ze behaalde overigens het bijzonder certificaat jeugdrecht waardoor ze ook minderjarigen juridische bijstand kan bezorgen.

Tot slot ontzenuwt ze de meest complexe vereffeningen en verdelingen na een overlijden of echtscheiding.

Email: elektra@advocaten-bureau.com

Mobiel: 0032 485 54 25 16

Btw-nummer: BE0716.818.617

item

Jorg Bruyndonckx

Jorg Bruyndonckx richt zich al meer dan twee decennia op het nationaal en internationaal strafrecht en het verkeersrecht. Hij ondersteunt het kantoor door zijn jarenlange ervaring als strafpleiter waar hij reeds verschillende keren met succes de verdediging van beklaagden opnam voor het Hof van Assisen. Hij is een vaste waarde aan de hogere en lagere strafrechtbanken in België.

Jorg Bruyndonckx heeft zijn rechtenstudies in 1994 volbracht aan de Katholieke Universiteit Leuven. Hij heeft na de voltooiing van zijn rechtenopleiding, zich bijkomend gespecialiseerd in het strafrecht aan de KU Leuven waar hij zijn licentiaat criminologie behaalde in 1996 met onderscheiding.

Email: jorg@advocaten-bureau.com

Mobiel: 0032 476 27 50 70

Btw-nummer: BE0836.271.345

STEL ONS UW VRAAG!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Waarom beroep doen op ons advocatenkantoor?

Onze advocaten verlenen juridische bijstand vanuit menselijk oogpunt. Ze onderscheiden zich door hun groot empathisch vermogen en door eerlijk en transparant hun verpletterende kennis met u te delen. Want kwaliteit gaat voor op kwantiteit.

Wilt u zich laten bijstaan
door onze advocaten in Wichelen?

Maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek.

Contacteer ons