Ontmoet uw advocaat te Temse, nabij Dendermonde en Sint-Niklaas

item

Elektra Kourouklis

Elektra Kourouklis is onder meer gespecialiseerd in het personen- en familierecht, het verkeersrecht, het strafrecht en in algemene burgerlijke zaken. Ze studeerde af in 2009 met onderscheiding in de rechten aan de Universiteit Antwerpen. Het advocatenkantoor is gevestigd in Temse, nabij Dendermonde en Sint-Niklaas, maar haar expertise strekt zich uit over heel België.

Mr. Kourouklis onderscheidt zich door haar grote empathisch vermogen dat haar in staat stelt uw persoonlijke verhaal perfect te vertalen naar de rechtbank toe. Ze streeft telkens naar een maximaal resultaat en heeft een bijzondere doorzettingskracht, mét succes.

Redelijkheid en menselijkheid gaan voorop. Mr. Kourouklis zal enkel de zaken behandelen die ze rechtvaardig acht. In een familiaal geschil zal het belang van het kind voor haar altijd primeren. Ze behaalde overigens het certificaat Bijzondere opleiding jeugdrecht waardoor ze ook minderjarigen juridische bijstand kan bezorgen.

Tot slot ontzenuwt ze de meest complexe vereffeningen en verdelingen na een overlijden of echtscheiding.

Email: elektra@advocaten-bureau.com

Mobiel: 0032 485 54 25 16

Btw-nummer: BE0716.818.617

STEL ONS UW VRAAG!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Waarom beroep doen op ons advocatenkantoor?

Onze advocaat verleent juridische bijstand vanuit menselijk oogpunt. Ze onderscheidt zich door haar grote empathische vermogen en door eerlijk en transparant haar verpletterende kennis met u te delen. Want kwaliteit gaat voor op kwantiteit.

Wilt u zich laten bijstaan
door onze advocaat in Temse?

Maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek.

Contacteer ons