Juridische bijstand bij verkeersovertredingen

Kreeg u een verkeersboete, beging u een snelheidsovertreding of pleegde u vluchtmisdrijf? Reed u onder invloed van drank of drugs, zonder verzekering of geldig rijbewijs, tijdens een rijverbod of met een voertuig dat niet werd ingeschreven? Werd u ongeschikt verklaard, kreeg u een alcoholslot of dient u alle proeven opnieuw af te leggen? Of werd u het slachtoffer van een verkeersovertreding?

img-Familierecht

Juridische dienstverlening van deze tijd

Ons advocatenkantoor tussen Gent en Dendermonde onderscheidt zich door het bijzonder groot empathisch vermogen en verdedigt uw belangen vanuit menselijk oogpunt. U kan erop vertrouwen dat we uitgebreid de tijd nemen om naar uw verhaal te luisteren om uw situatie te begrijpen. Wij maken het verschil door uw persoonlijk verhaal te vertalen naar de rechtbank. Uw ervaren advocaat verkeersrecht beschikt over een verpletterende kennis en streeft naar transparante communicatie.

Vertrouw op onze advocaat verkeersrecht

Ons advocatenkantoor in Oost-Vlaanderen verdedigt heel secuur uw belangen, of u nu beklaagde of net het slachtoffer bent van de verkeersovertreding. We verlenen juridische begeleiding bij elke stap in de procedure, van aan de start van het strafonderzoek tot na de uitspraak van het vonnis. Na de uitspraak helpen wij u om uw rijbewijs terug te krijgen indien u ongeschikt werd verklaard om te rijden.

Heeft u zelf feiten gepleegd dan bieden onze advocaten u bijstand bij uw verhoor bij de politie volgens de Salduz-wet. We gaan in eerste instantie na of er sprake is van verjaring en of een vrijspraak mogelijk is. Als dat niet het geval is, dan zullen we over de strafmaat pleiten.

Werd u het slachtoffer van een verkeersongeval of verkeersmisdrijf? Dan wordt de schadevergoeding gedetailleerd begroot op basis van indicatieve tabellen. Naast de begroting kunnen we ook zorgen voor de invordering van de schadevergoeding via de rechtbank. In sommige gevallen adviseren we om beroep te doen op een gerechtsdeskundige.

Dekking door de verzekering

Uw autoverzekering bevat meestal een rechtsbijstandsverzekering. U hoeft ons in dat geval niet te betalen, maar uw verzekeraar neemt de kosten op zich. Onze advocaten zorgen voor de tussenkomst van de verzekering en doen de aanvraag. Dankzij de vrije keuze van een advocaat krijgt u kwalitatieve dienstverlening, zonder dat u er zelf voor moet betalen.

background-cta

Even samenzitten met onze advocaat verkeersrecht? Maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek.

STEL ONS UW VRAAG!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.