Onze advocaat jeugdrecht verleent bijstand aan minderjarigen

Pleegde u als minderjarige een misdrijf? Bevindt u zich in een verontrustende opvoedingssituatie thuis of op school? Heeft u hier vragen over of wilt u zich laten bijstaan tijdens uw verhoor bij de politie of voor de jeugdrechter? Zowel jongeren als ouders kunnen terecht bij onze erkende advocaat jeugdrecht. We zijn actief over heel Vlaanderen, van Gent, Wetteren en Dendermonde tot voorbij Antwerpen.

img-Familierecht

Laat u bijstaan door een erkende advocaat jeugdrecht

Enkel een erkende jeugdadvocaat mag de belangen van minderjarigen behartigen. Mr. Kourouklis beschikt over een bijzonder certificaat jeugdrecht. Ze staat u als jongere bij, zowel bij uw verhoor bij de politie als voor de jeugdrechter. Onze advocaten onderscheiden zich door hun uiterst menselijke aanpak. U kan erop rekenen dat ze uitgebreid de tijd nemen om uw verhaal te begrijpen. Ze verdedigen uiterst professioneel uw belangen zodat u snel weer rust vindt.

Hoe ziet uw situatie eruit?

Kwam u als minderjarige in een van de onderstaande situaties terecht? Maakt u zich als jongere zorgen over uw opvoeding? Of bent u als ouder ongerust over uw kind? Onze jeugdadvocaat bezorgt u opnieuw gemoedsrust.

Een jongere krijgt niet dezelfde straf als een volwassene wanneer hij een strafbaar feit pleegt. U kan u al meteen laten bijstaan door Mr. Kourouklis tijdens uw verhoor bij de politie. Van zodra het jeugdparket uw proces-verbaal ontvangt, wordt er bepaald wat er met uw strafdossier gebeurt:

  • U kan voor de jeugdrechter gebracht worden en dan heeft u het recht op uw advocaat jeugdrecht.
  • Het jeugdparket kan zowel u als uw ouders, pleegouders of voogden oproepen.
  • Er kan een bemiddeling worden voorgesteld.
  • U kan een waarschuwingsbrief ontvangen.

Onze jeugdrechtadvocaat verleent u advies en verdedigt u tijdens het hele proces.

Voelt u dat uw fysieke integriteit of ontplooiingskansen als jongere in het gedrang komen? Onze jeugdrechtadvocaat biedt u een luisterend oor en behartigt uw belangen indien u zich in een moeilijke opvoedingssituatie bevindt, zowel thuis als op school of in de opvang. Dat kan door de inzet van vrijwillige hulpverlening of via de jeugdrechter.

Maakte u een overtreding op het gemeentereglement en ontving u een gemeentelijke administratieve sanctie (GAS)? Ook in het geval van zo’n administratieve sanctie staan onze advocaten u bij.

background-cta

Even praten over uw situatie? We staan steeds klaar voor een persoonlijk gesprek.

STEL ONS UW VRAAG!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.