Uw echtscheidingsadvocaat voor persoonlijke en familiale kwesties

Heeft u besloten om te scheiden van uw partner?
Wilt u de verblijfsregeling van uw kinderen organiseren of uw goederen correct verdelen?
Voor onder andere deze zaken kan u terecht bij onze advocaat familierecht Mr. Kourouklis. Ons advocatenkantoor is gevestigd te Wichelen, maar onze expertise strekt zich uit over heel Vlaanderen.

img-Familierecht

Een echtscheidingsadvocaat die uw belangen behartigt vanuit menselijk oogpunt

Als ervaren advocaat familierecht weet Mr. Kourouklis hoe belangrijk een menselijke aanpak is. Ze neemt uitgebreid de tijd om naar uw verhaal te luisteren en kiest resoluut voor kwaliteit, eerder dan kwantiteit. Onze advocaten delen hun vakkennis op een eerlijke en transparante manier met u.

Onze specialisaties binnen het personen- en familierecht

Bij een echtscheiding komt heel wat kijken. Onze echtscheidingsadvocaat biedt u juridische bijstand door u te informeren en te begeleiden bij:

  • de echtscheiding zelf, hetzij een echtscheiding met onderlinge toestemming (EOT), hetzij een echtscheiding door onherstelbare ontwrichting (EOO)
  • maatregelen met betrekking tot de kinderen
  • de begroting van de alimentatie tussen ex-partners en van kinderen
  • regelingen met betrekking tot uw ex-partner
  • de vereffening of verdeling van het vermogen, na een echtscheiding, overlijden of samenwonen
  • maatregelen in het geval van gewijzigde omstandigheden
  • organisatie adoptie

Onze echtscheidingsadvocaat gaat samen met u na of er een overeenkomst gesloten kan worden over uw vermogen en/of gezin en of er sprake is van een echtscheiding met onderlinge toestemming (EOT). In dat geval leggen we het akkoord voor aan de rechtbank.

Kan u geen akkoord sluiten en wilt u de aanzet geven tot een echtscheidingsprocedure? In dat geval leggen we de echtscheiding op grond van onherstelbare ontwrichting (EOO) voor aan de Familierechtbank.

We behandelen de zaken die met uw kinderen te maken hebben. We staan in voor de verblijfsregeling, de kinderbijslag, de toekenning van de fiscale voordelen en de begroting van de alimentatie.

Onze familierechtadvocaat zorgt ook voor de toekenning van persoonlijke alimentatie tussen ex-partners en de correcte regeling van een erfenis of nalatenschap.

Zowel bij een echtscheiding als een overlijden streven we naar een eerlijke verdeling van het vermogen, gaande van de onroerende goederen, de lichamelijke en onlichamelijke onroerende goederen tot schulden en erfrechten.

Bij gewijzigde omstandigheden zoals een verandering in een van de inkomsten of een te hoge of te lage alimentatie passen we zowel alimentaties, persoonlijk onderhoudsgeld en verblijfsregelingen aan.

background-cta

Heb je nog een vraag voor ons? Maak een afspraak met onze echtscheidingsadvocaat.

 

STEL ONS UW VRAAG!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.