Algemene voorwaarden laten opstellen? Wanbetalers aanpakken?

Als ondernemer komt u regelmatig in aanraking met het recht. Zowel bij de oprichting en groei van uw zaak, als bij een overname of alles ertussenin. Laat u juridisch bijstaan door onze advocaat ondernemingsrecht bij de aanpak van wanbetalers of voor de opmaak van uw algemene voorwaarden.

img-Familierecht

Naar een sterke onderneming met een advocaat ondernemingsrecht

Ons advocatenkantoor tussen Gent en Dendermonde staat gekend voor zijn menswaardige aanpak. We leren uw onderneming, uw sector en uw klanten kennen, zodat we u juridisch zo optimaal mogelijk kunnen bijstaan. U kan steeds rekenen op een luisterend oor en advies in heldere taal waar u als ondernemer echt iets mee bent. Zo kan u opnieuw uw doelstellingen achterna gaan en staat uw onderneming een pak sterker.

Wenst u komaf te maken met openstaande facturen en wilt u wanbetaling aanpakken? Reken op onze expertise in het incassorecht. Middels de tussenkomst van onze advocaat ondernemingsrecht vergroot de kans op voldoening van uw facturen en bespaart u heel wat kosten. In zo’n situatie kunnen we ons ereloon voor een groot deel laten afhangen van het succes van de ingevorderde factuur.

Algemene voorwaarden op maat van uw onderneming bieden heel wat voordelen. Zo leggen ze de rechten en plichten vast van de verschillende partijen en bieden ze vaak het antwoord op diverse geschillen. Verder verzorgen onze advocaten ook goede factuurvoorwaarden die de invordering een pak vlotter laten verlopen.

Bieden de voorgaande services geen oplossing voor uw situatie? Onze ondernemingsrecht advocaat staat ook in voor de behartiging van geschillen met afnemers, leveranciers, concurrenten, financiële instellingen en zelfs overheden voor de rechtbank.

background-cta

Wat kunnen wij voor uw onderneming betekenen? Maak een afspraak en we luisteren naar uw verhaal.

STEL ONS UW VRAAG!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.